Е-мейл
Печат
ПДФ
1336338_waterfall_Всеки човек по фън шуй има свой елемент. Ако все още не знаете своя, можете да го разберете тук.

Предимно Черен цвят


Вашият елемент е вода

Вие се оказвате в компанията на Едит Пиаф и Кристина Ричи.

Обща характеристика

Телосложението ви е силно, но леко месесто. Фигурата ви обикновено е висока. Горната и долната част на тялото са еднакво тесни. Тънки кости и тънки крайници. Чертите на лицето ви са ъгловати. Любимото време от годината е зимата.

Емоционални особености

Страдате от мъчителни страхове. Изпитвате потребност от стабилност в личния живот и кариерата.

Черти на личността

Има най-добре развит слух. Интровертни сте и имате жесток самоконтрол. Умеете добре да разбирате човешката същност и сте добър слушател. Имате склонност към песимизъм и мизантропия. Планетата Меркурий е символ на разсъда и скептицизма. При вас надделява любовта към труда и ученето, четенето на книги. Имате добри способности в областта на математиката, логиката и психологията.

Психологически портрет

Вие сте човек волеви, решителен и отговорен. Не сте лишени от дух на съперничество и творчески потенциал. Умеете правило на строите стратегия. Когато дълго и подробно анализирате всяка своя крачка и последствията, често не сте способни да започнете самото дело и ставате нерешителни фаталисти.

Съвет

Не зацикляайте на това какво може да не се получи. Това само засилва стреса. По-добрата стратегия за вас е да мислите върху всяка крачка, когато й дойде времето. Не обичате неизвестността, поради това ви се налага да се сблъсквате с промените и нововъведенията. По-добре си задавайте въпроса "Какво мога да направя", вместо да се критикувате, обвинявате и съжалявате.

Физическа форма

При вашата слаба жизнеспособност се нуждаете от защита и безопасност. Вашият организъм губи много вода, а обезводняването води до деминерализация на костите, недостиг на желязо и магнезий, а също така и безсъница.

Съвет

Превърнете храненето в красив ритуал. Сядайте на маса в точно определен час и красиво сервирайте. Старайте се да не ядете сами или прави. Пазете своя сън - лягайте и ставайте навреме. Съставяйте работен план през деня, за да щадите организма си.

Здраве

Слабо място - бъбреци. Вашият организъм с труд се освобождава от токсините, особено в периодите на извънредни натоварвания и продължителен стрес.

Съвет

Яжте целина, краставици, ягоди, лук, лимони, домати, круши, червено зеле. Пийте възможно най-малко кафе и чай. Яжте четири пъти на ден.

Снимка: sxc.hu


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Моето списание - Videoblr

Mоята кукла Дракулора На кафе за Хай месец скоро Монстър юни май за списание също