Хороскоп за 2013 година - Моето списание
Е-мейл
Печат
ПДФ

866188 sun dial2013 година ще бъде сложна за представителите на всички зодиакални знаци. Много неща ще бъдат започнати отначало, плановете ще изискват постоянно коригиране. Въпреки това не мислете, че годината на Змията няма да донесе щастие. Просто ще се появи необходимост отново да преосмислим понятия като „радост”, „удоволствие”, „любов” и „щастие”.

Ще се наложи също такада се откажем от много неща, тъй като сдържаността в желанията ще се превърне в непременно условия за движението напред. Ограничения може да има и от страна на държавната политика. Някои удоволствия, привични за населението, ще бъдат толкова скъпи, че алтернативите ще бъдат настояще.

Наред с анархично настроението граждани през 2013 г. Глас ще извисят и хората, които са силно духовни – тези, които се занимават с философия, история и научна литература. Те имат какво да кажат на съгражданите си и ще бъдат чути от тези слоеве на населението, които са уморени вече да следват досегашните пътеки.

Настъпва време на промени във всички сфери на живота. Трудно ще бъде нещата да се подредят бързо по новия начин – да се определи за добро или за лошо са промените. За многи всичко ще бъде напразно, чуждо, но с времето ще привикнат към новите обстоятелства и дори ще ги приемат за единствено верните.

Личният живот през тази година ще бъде бурна. Змията цени семейните отношения и щастливо стечение на романите си ще получат само тези, които сериозно възприемат партньорите си. Опитите да се изгради семейство върху вяли отношения ще бъдат напразни. Тези, които успеят да създадат уютна семейна обстановка, ги очаква дълъг и плодотворен съюз с любимия човек.


Годината на черната водна Змия, подобно на годината на Дракона, ще протече под покровителството на Меркурий. Това означава, че отново трябва да заложим на необходимостта да получаваме нова информация постоянно, да осъвършенстваме навиците си и познанията си. Общуването с хората около нас ще бъде не само начин на комуникация, но и достъп до нови перспективи. Огромна роля ще изиграят полезните контакти и възможността да използваме социалното положение на познатите си в своите, понякога користни, цели.

Независимо от сложностите, неприятностите и промените, които ни очакват през 2013 година, този период няма да бъде така неприятен, както ни се струва на пръв поглед. В такова време се учим да бъдем по-активни и уверени в собствените си възможности.

Какво я очаква всяка една зодия прочетете тук: Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Източник: passion.ru

Снимка: sxc.hu

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Моето списание - Videoblr

Mоята кукла Дракулора На кафе за Хай месец скоро Монстър юни май за списание също