Секс без проникване - Моето списание
Е-мейл
Печат
ПДФ
Съдържание на статията
Секс без проникване
Взаимна мастурбация
Комбинация от орални ласки и мастурбация
Имитация на полов акт
Всички страници

Angelina-JolieНовото в секса не винаги е свързано с усвояване на нови техники, пози или дори смяна на партньора. Знаете ли, че, например, с помощта на секса без проникване можете да получите по-ярък оргазъм и дори да повишите сексуалните си възможности? Разказваме ви за този вид секс.

Орален секс

Може да смятате, че само с тези думи всичко е казано, но по темата за оралния секс има още какво да се каже.

Оралният секс се дели не кунилингус (орални ласки по женския полов орган) и фелацио (или още минет, орални ласки по гениталиите на мъжа).

При фелациото и кунилингуса съществуват много техники, въпреки на пръв поглед органиченията, свързани само с устни и език.

Основният момент тук е свързан с безопасността:

- леки захапвания могат да бъдат приятни, но не бива да се увличате прекалено много; включително не трябва забравят, че леко, но неловко движение със зъби, може да доведе до травми в тези интимни зони;

- презерватив - при оралните ласки не е задължителен, но интимната хигиена трябва да бъде "на висока";

- не си струва да доставяте орално удоволствие на партньора, ако имате на езика или на устните си пиърсинг - има висок риск от травми!

За висш пилотаж при оралните ласки се смята позата 69, когато партньорите едновременно си доставят ласки с уста и устни.

Ако все още сте "заек" в оралния секс, не се бойте да опитате различни неща. Майсторството идва с опита, а последният ще ви позволи да овладеете различни техники.

 Внимание: следете какво харесва партньора ви, ориентирайте се по реакциите му. Така ще придобиете неоспорим опит, който ще ви направи истински майстор в тази област!Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Моето списание - Videoblr

Mоята кукла Дракулора На кафе за Хай месец скоро Монстър юни май за списание също